«У нього є розмах рук і не тільки»: найкращий боксер світу у 2005 році розповів, чому Ф’юрі здолає Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
869
0 голосів
«У нього є розмах рук і не тільки»: найкращий боксер світу у 2005 році розповів, чому Ф’юрі здолає Усика
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Ріккі Хаттон прокоментував майбутній бій за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Найкращий боксер 2005 року за версією журналу «The Ring» Ріккі Хаттон розповів, чому Тайсон Ф'юрі переможе Олександра Усика в бою за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі:

«Я думаю, що Тайсон здолає Усика. Якщо подивитися на швидкість і боксерські здібності Усика, то у Тайсона вони теж є, але він більший, сильніший, у нього є розмах рук та розміри.  Єдине, що може зіграти на користь Усика, це його габарити. Це не той стиль, з яким Ф’юрі доводилося мати справу вже кілька років, тому він завдасть Тайсону проблеми.

Тайсон може завдавати ударів по корпусу – що було вразливим місцем Олександра. Він може стати лівшою, у нього відмінний захист, і він може вступити у війну з вами, і він набагато більший. Я думаю, що він забере всі титули додому», – сказав колишній чемпіон світ у коментар для Instant Casino.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.