«Він такий самий, як усі ці важковаговики»: Ф'юрі дав характеристику Усику перед очним поєдинком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
554
0 голосів
«Він такий самий, як усі ці важковаговики»: Ф'юрі дав характеристику Усику перед очним поєдинком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Володар пояса WBC у надважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку із чемпіоном WBA, IBF, IBO і WBO Олександром Усиком

Тайсон Ф'юрі поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку із Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Я ніколи не розглядав Усика як суперника. Були Деонтей Вайлдер і Ентоні Джошуа. Потім він переміг Джошуа і став на його місце. Я буду готуватися до бою з ним, спарингуючи з шульгами, ось і все. Якщо він буде кращим за мене, значить він поб'є мене. Якщо я буду кращим, значить я поб'ю його. Ось і все. Я не боюся боксерів. У мене 35 професійних боїв, 15 років роботи.

Усик середнього зросту, він такий самий, як усі ці важковаговики. Він шульга. Мій брат шульга, як і батько, тому мені не вперше працювати з шульгою. Ми зустрінемося на рингу і виб'ємо один з одного лайно. Ось і все», – заявив британець на шоу Gloves are Off.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.