«Скажу, можливо, не надто популярну думку»: колишній чемпіон світу назвав фаворита поєдинку Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
5047
0 голосів
«Скажу, можливо, не надто популярну думку»: колишній чемпіон світу назвав фаворита поєдинку Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився очікуваннями від бою володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Джонні Нельсон розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Очікував, що Ф’юрі переможе Усика, але Тайсона нокаутував Нганну. Якщо такий самий Ф’юрі вийде проти Олександра – Тайсону кінець. Я сказав, що ноги Ф’юрі не працювали, бо загадав такі ж слова Белью про Хея, але тоді подумав: «Що?» Але коли побачив Девіда – одразу ж зрозумів.

Може, скажу не надто популярну думку – очікую перемоги Ф’юрі, просто вважаю, що він втратив концентрацію проти Нганну. Чутки, які доходять до мене – сподіваюся, це просто інформація, яку сам Тайсон поширює», – колишній чемпіон світу в коментарі для talkSPORT.

Нагадаємо, що Джонні Нельсон є ексчемпіон світу в першій важкій вазі за версіями EBU (1990-1991, 1997), WBF (1993-1994), WBO (1999-2005) та WBU (2001).

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.