«Витягне з зони комфорту»: ексчемпіон світу зробив заяву про Усика і Ф’юрі, з якою не погодяться в його країні

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
786
0 голосів
«Витягне з зони комфорту»: ексчемпіон світу зробив заяву про Усика і Ф’юрі, з якою не погодяться в його країні
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Колишній британський боксер Джордж Гроувс поділився очікуваннями від бою Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика. Експерт вважає фаворитом українця.

Ексчемпіон WBAsuper (2017-2018), IBO (2018), WBA International (2016-2017), WBA Inter-Continental (2013) та WBC Silver (2014) у суперсередній вазі Джордж Гроувс висловив думку про бій Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик.

Експерт ставить проти земляка.

«Вважаю, що зараз Усик у найкращій формі. Знаю, що не всі з цим погоджуються. Уболівальники не в захваті від його перемоги над Даніелем Дюбуа. Але, як на мене, у тому бою він діяв добре. Він контролював хід бою та достроково переміг».

Гроувс передбачає, що українець знайде підхід до непереможного раніше опонента.

«Впевнений, що Усик витягне Ф'юрі із зони комфорту. Тайсон – величезний і важкий боєць. І якщо Олександру вдасться змусити Тайсона працювати більше, ніж той звик, то це буде дуже важкий бій для Ф'юрі».

Колишній боксер аргументував свою позицію, вказавши на плюси у стилі ведення бою українця.

«Усик постійно з кожним раундом підіймає темп і щільність бою. Тому я не готовий поставити в цьому бою на габарити Ф'юрі. Думаю, що переможе Усик. Думаю, він це зробить дуже впевнено», – заявив Гроувс в інтерв’ю DAZN.

  • Усик у своєму останньому поєдинку у серпні минулого року технічним нокаутом у дев'ятому раунді переміг Дюбуа (22-2, 19 КО). У п'ятому раунді він впав від удару суперника, однак судді не почали відлік, адже британець застосував заборонений прийом;
  • Українець є чинним володарем поясів WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі пояс WBС;
  • Зустріч бійців пройде 17 лютого.