«Кращий ніж був з Кличком»: спаринг-партнер Усика та Ф’юрі назвав найголовніше у бою за титул абсолюта

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
933
0 голосів
«Кращий ніж був з Кличком»: спаринг-партнер Усика та Ф’юрі назвав найголовніше у бою за титул абсолюта
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній спаринг партнер Олександра Усика (21-0, 14 KO) та Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) Кассіус Чейні (23-1, 16 KO) поділився думками про бій українця та британця.

Кассіус Чейні вважає, що тренери Тайсона Ф’юрі зробили британця кращим боксером, ніж він був, коли переміг Володимира Кличка у листопаді 2015 року.

«Тайсон під керівництвом Шугара Хілла і навіть під керівництвом Бена Девісона ... Він був зовсім іншим бійцем під керівництвом свого дядька, тому що там була інша повага та любов. 

Шугар Хілл та Бен Девісон показали йому різні техніки для його розміру, і як він може боксувати. І зараз він явно кращий, ніж був, коли бився з Кличком».

Спаринг-партнер «Циганського короля» та нашого чемпіона впевнений, що найголовнішим у бою за титул абсолюта стане план на поєдинок.

«Тому вважаю, що цей поєдинок залежить від тренерів, не обов'язково від бійців. Цей двобій залежить від планів на бій. 

Який боєць віритиме і дотримуватиметься плану на бій найдовше – ось що я вважаю впливатиме на поєдинок. Ні джеби, ні швидкість нічого такого. Правильний план на бій», – сказав Чейні у коментарі Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.