«У нього є дуже хороший шанс перемогти в цьому бою»: колишній тренер Усика – про поєдинок українця проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
384
0 голосів
«У нього є дуже хороший шанс перемогти в цьому бою»: колишній тренер Усика – про поєдинок українця проти Ф'юрі
Джеймс Алі Башир та Олександр Усик. Фото: Google
Джеймс Алі Башир, колишній тренер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика поділився думками про майбутній бій українця проти Тайсона Ф’юрі.

Колишній тренер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Джеймс Алі Башир поділився очікуваннями щодо бою українця проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«У Усика є дуже хороша можливість. Але Тайсон Ф’юрі, якого ми побачимо в поєдинку з Олександром, буде сильно відрізнятися від того, що ми бачили в бою з Нганну. Тайсон Ф’юрі буде повністю готовий. Думаю, що це буде важкий бій для обох. Але вважаю, що у Олександра Усика є дуже хороший шанс перемогти Ф’юрі в цьому бою.

Можу бачити, як Олександр Усик переможе роздільним рішенням суддів, і можу бачити, як Тайсон Ф’юрі виграє одностайним рішенням», – заявив тренер в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

Зазначимо, що українець припинив співпрацю з Джеймсом Алі Баширом у 2017 році. Американський тренер заявляє, що боксер досі не пояснив йому причину цього рішення.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.