«Тоді бій закінчиться»: Башир жорстко попередив Усика і пояснив, які раунди матчу з Ф’юрі визначать переможця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
27053
0 голосів
«Тоді бій закінчиться»: Башир жорстко попередив Усика і пояснив, які раунди матчу з Ф’юрі визначать переможця
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Американський екстренер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Джеймс Алі Башир дав прогноз на його бій проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Джеймс Алі Башир поділився власними думками про поєдинок між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі.

На думку експерта, вирішальними у протистоянні стануть перші чотири раунди.

«Боєць, який переможе у перших чотирьох раундах, буде в унікальній позиції, щоб виграти. Я дуже пильно спостерігатиму за першими чотирма раундами. Хто переможе в них, той, швидше за все, і виграє бій. Вони змагатимуться за позицію у перших чотирьох раундах».

Башир пояснив, у чому полягає сенс цієї стратегії.

«Якби був тренером, я б просив свого хлопця домінувати у перших чотирьох раундах, бо коли вони втомляться, хлопець, який виграв початок, буде в унікальній позиції, щоб виграти чемпіонство».

Також тренер висловився про те, як у дуелі діятимуть обидва спортсмени. Ф’юрі, як вважає він, буде використовувати свою фізичну перевагу.

«Ф'юрі вийде і намагатиметься накинути на нього свою вагу, він намагатиметься зблизитися з ним, намагатиметься спертися на нього, намагатиметься гнути його спину через канати».

Башир впевнений, що Усик буде готовий до натиску британця.

«Усик знає, що Ф'юрі буде вантажити на нього свою масу, намагатися спертися на нього, мучити, бороти й намагатися відібрати у нього роботу ніг. Якщо забрати в Усіка роботу ніг, тоді бій закінчиться», – заявив експерт в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Нагадаємо, що Усик є володарем поясів WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі титул WBС;
  • Бій боксерів пройде 17 лютого.