«Погрожує нас усіх осоромити»: названо бійця, який може «знищити бокс» – це не Усик та не Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
815
0 голосів
«Погрожує нас усіх осоромити»: названо бійця, який може «знищити бокс» – це не Усик та не Ф'юрі
Франсіс Нганну та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній претендент на титул у бріджервейті Ален Бабич поділився думками про ексчемпіона UFC Франсіса Нганну та оцінив його перспективи у боксі після бою з Тайсоном Ф'юрі.

Ален Бабич зізнався, що вбачає у Франсісі Нганну небезпеку для усіх боксерів надважкої категорії через потужність колишнього чемпіона UFC.

«Нганну погрожує нас усіх осоромити. Він робить пекельну роботу, він крутий мужик. Я дуже сильно його поважаю. Нганну може поодинці знищити бокс у найближчі кілька місяців. 

Я думаю, що в боксі ні в кого немає такої потужності, як у Френсіса. Тому я вважаю його дуже небезпечним для спорту, який я люблю і якому присвятив своє життя».

На думку боксера, Нганну буде активно прогресувати у новому для себе виді єдиноборств.

«Я спарингував із кікбоксерами та бійцями ММА. Вони з кожним днем стають кращими. Спочатку з ними було кумедно, спаринги проходили дуже легко. 

Але зараз вони дуже жорсткі. Вони стають дедалі жорсткішими і жорсткішими. Я думаю, що бокс перебуває на спаді», - сказав Бабич в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

  • Тайсон Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів – 96-93, 95-94 та 94-95. Поєдинок тривав усі десять раундів, у третьому раунді британець побував у нокдауні.
  • Наступний бій Франсіс проведе 8 березня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді проти екссуперника Олександра Усика Ентоні Джошуа.