«Найкращий бій із можливих»: британський тренер назвав головну інтригу бою Усик – Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
461
0 голосів
«Найкращий бій із можливих»: британський тренер назвав головну інтригу бою Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський тренер Адам Бут поділився думкою щодо поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.

Адам Бут відзначив прогрес Олександра Усика та відмінну фізичну форму українського бійця.

«Усик став іншим бійцем з моменту його дебюту в суперважкій вазі. Тепер він може боксувати протягом дванадцяти раундів. Якщо ви згадаєте бій із Чісорою, то він щосили намагався підтримувати темп».

Фахівець вважає, що головна інтрига поєдинку нашого співвітчизника з Тайсоном Ф'юрі полягає у тому, як українець адаптується до свого суперника.

«Все ж я завжди був на боці Ф'юрі в цьому бою. Тому що він великий, довгий, хитрий і вміє добре рухатися. Він може битися брудно і перемогти за рахунок цього. Перед Усиком стоїть дуже складне завдання, особливо якщо Ф'юрі піде правильним шляхом.

У будь-якому разі це буде цікаве протистояння. Для мене найцікавіше подивитися, як Усик адаптується до такого суперника. Це найкращий бій із можливих у суперважкій вазі», – сказав Бут у коментарі Вoxing247.

  • Усик та Тайсон 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Зустріч між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.