«У нього дуже хороші шанси перемогти»: Нганну назвав фаворита поєдинку Ф'юрі – Усик

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3047
0 голосів
«У нього дуже хороші шанси перемогти»: Нганну назвав фаворита поєдинку Ф'юрі – Усик
Френсіс Нганну та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон UFC Френсіс Нганну прокоментував майбутній бій за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Френсіс Нганну поділився очікування від поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі:

«Якщо я буду об’єктивним, я назву Тайсона Ф’юрі фаворитом. Зрозуміло, я не скидаю Усика з рахунків. Я знаю, що він може виграти цей бій. У нього дуже хороші шанси, можливо, навіть дуже.

Але я, як і раніше, вибираю Тайсона і все ще хочу, щоб він виграв, щоб зустрітися з ним в матчі-реванші», – сказав колишній чемпіон UFC в коментарі для Queensberry Promotions.

Нагадаємо, що Тайсон Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів – 96-93, 95-94 та 94-95. Поєдинок тривав усі 10 раундів, у третьому раунді британець побував у нокдауні.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.