«Таке трапляється з віком»: Арум розповів про слабкий бій Ф'юрі проти Нганну, а також згадав поєдинок з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
391
0 голосів
«Таке трапляється з віком»: Арум розповів про слабкий бій Ф'юрі проти Нганну, а також згадав поєдинок з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер Боб Арум заявив, що 35-річний Тайсон Ф'юрі провів слабкий поєдинок проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну через вік британського боксера.

Промоутер Боб Арум розповів про підготовку Тайсона Ф'юрі до бою з Олександром Усиком, а також згадав бій британця проти Франсіса Нганну:

«Давайте будемо чесними. Ви бачили бій Ф'юрі проти Нганну. Тут або він не підготувався до поєдинку, або трохи втратив свою форму. Таке трапляється з віком. Я вірю, що Ф'юрі просто погано підготувався.

Не так, як варто було готуватися до Нганну, який може стати силою у надважкому дивізіоні. Впевнений, до Усика буде інша підготовка», – сказав промоутер в коментарі для Boxing Scene.

Нагадаємо, що Тайсон Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів – 96-93, 95-94 та 94-95. Поєдинок тривав усі 10 раундів, у третьому раунді британець побував у нокдауні.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.