Тренер «нокаутера» Усика назвав бійця, який переможе його підопічного: зухвала заява фахівця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
691
0 голосів
Тренер «нокаутера» Усика назвав бійця, який переможе його підопічного: зухвала заява фахівця
Мартін Баколе. Фото: Google
Тренер Мартіна Баколе Біллі Нельсон назвав боксера, який, можливо, зможе перемогти його підопічного. Цим бійцем є не Олександр Усик, не Ентоні Джошуа та не Деонтей Вайлдер.

Біллі Нельсон заявив, що Мартіна Баколе, який хвалився, що нокаутував Олександра Усика під час спарингу, має теоретичний шанс перемогти тільки Тайсон Ф'юрі.

«Скажу відверто. Зараз більше схоже на те, що титульний шанс ми матимемо не цього року, а наступного. З ким саме битимемося? Та мені все одно. 

Вважаю, що є лише один боєць, котрий теоретично може побити Мартіна. І це Тайсон Ф'юрі. Це був би просто монструозний супербій».

Фахівець впевнений, що у своїй найкращій формі його підопічний зуміє перемогти найкращих надважковаговиків світу.

«У своїй найкращій формі Мартін поб'є будь-якого іншого у світі. Знаю про що кажу, адже бачив раніше не один раз його в спарингах з найкращими з найкращих. 

Найчастіше він спершу давав їм хибне почуття безпеки. І лише після цього по-справжньому вмикався в роботу», – сказав Нельсон у коментарі Boxing Social.

  • На рахунку Баколе перемога над українцем Ігорем Шевадзуцьким.
  • В останньому поєдинку боксер переміг Карлоса Такама.
  • Тайсон Ф'юрі у наступному бою протистоятиме Олександру Усику. Зустріч британця та українця запланована на 17 лютого цього року.