WBC санкціонувала реванш Усика з Ф’юрі: президент організації повідомив подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1328
0 голосів
WBC санкціонувала реванш Усика з Ф’юрі: президент організації повідомив подробиці
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Президент Світової Боксерської Ради (WBC) Маурісіо Сулейман розповів, що організація вже санкціонувала два бої між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі.

Маурісіо Сулейман розповів, що бої Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа – Франсіс Нганну є важливими для боксу.

«Подивимося, що станеться, оскільки є бої, які мають відбутися, перш ніж ми заглибимося в щось ще. Але і Ф’юрі проти Усика, і Джошуа проти Нганну – обидва дуже цікаві поєдинки».

Боксерські вболівальники по всьому світу можуть радіти, адже президент WBC заявив, що його організація санкціонувала другий бій між нашим чемпіоном та «Циганським королем».

«WBC вже санкціонувала бій Ф’юрі з Усиком та реванш. Ми отримали запит і вже погодилися на реванш, якщо промоутери його узгодять – саме на цьому стоїть позиція WBC. Якщо промоутери змінять свій запит на реванш, ми його обов’язково розглянемо», – сказав Сулейман для Gambling.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.