«Усик буде на 150% готовий»: жертва Кличка розповів про підготовку нашого чемпіона до бою з Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
573
0 голосів
«Усик буде на 150% готовий»: жертва Кличка розповів про підготовку нашого чемпіона до бою з Ф'юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній претендент на титул у суперважкій вазі Маріуш Вах поділився враженнями від роботи в тренувальному таборі Олександра Усика, який готується до бою з Тайсоном Ф'юрі.

Маріуш Вах розповів, що вже працював у таборі Олександра Усика, коли наш чемпіон готувався до поєдинку з британцем Даніелем Дюбуа.

«Для мене особисто цей табір з Усиком нічим не відрізняється від попереднього, коли я допомагав йому готуватися до бою з Дюбуа. 

Я роблю свою роботу якнайкраще, щоб максимально допомогти Олександру. Так само було і влітку».

Поляк зізнався, що Усик набрав надзвичайну форму, а його команда ставиться до спаринг-партнера добре.

«Команда українця ставиться до мене дуже добре, вони професійно організували тренувальний табір, тому все добре. Олександр, на мою думку, став ще кращим як боксер, адже він знає рівень суперника, з яким йому доведеться зустрітися. 

Упевнений, що Усик буде на 150% готовий до бою з Ф'юрі, і 17 лютого покаже, що завоювати всі пояси - це результат важкої праці, а не удачі», - сказав Вах в інтерв'ю LuckyPunch.

  • Усик володіє поясами WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі титул WBС. Зустріч бійців за титул абсолюта запланована на 17 лютого.
  • Маріуш Вах програв Володимиру Кличку 10 листопада 2012 року за очками.
  • За свою кар’єру поляк зустрічався з багатьма відомими суперниками і всім їм поступився: Олександру Повєткіну, Артуру Шпільці, Ділліану Уайту, Мартіну Баколе та іншим.