«Я зроблю те саме з Усиком, якщо захочу»: Ф'юрі розповів, як «знищить» українця та згадав бій з Кличко

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
468
0 голосів
«Я зроблю те саме з Усиком, якщо захочу»: Ф'юрі розповів, як «знищить» українця та згадав бій з Кличко
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився очікуваннями від поєдинку проти володаря поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Тайсон Ф’юрі поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика:

«Я можу перебоксувати його. Я дуже хороший боксер, але насправді я більше не використовую це. Коли я бився з Володимиром Кличко, я перебоксував його у дивовижному стилі, ковзав з боку в бік, і він не міг завдати жодного удару. Я зроблю те саме з Усиком, якщо захочу, інакше просто піду вперед і встрягну в нього.

Є лише одна людина, яка стоїть на його шляху до повного панування в Європі, і це безстрашний циганський король. Як я казав – у Британії ніколи нікого не було, тільки Тайсон Ф’юрі. Я прийму бій, захищатимусь і переможу», – сказав британець в коментарі для THE GLOVES ARE OFF.

Нагадаємо, що британський боксер переміг Кличка-молодшого восени 2015 року за одноголосним рішенням суддів.

Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.