«Бій всього мого спортивного життя»: Усик вважає поєдинок проти Ф'юрі апогеєм своєї боксерської кар'єри

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
683
0 голосів
«Бій всього мого спортивного життя»: Усик вважає поєдинок проти Ф'юрі апогеєм своєї боксерської кар'єри
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти володаря поясу WBC Тайсона Ф’юрі.

Олександр Усик поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф’юрі:

«Це бій техніки, бій серця, бій всієї моєї спортивної кар’єри та мого спортивного життя. Люди хочуть це побачити, хочуть побачити Усика та Ф’юрі в ринзі за абсолюта. І ми повинні подарувати їм цей поєдинок, тому що вони заслуговують на це.

Я готуюся до бою з Тайсоном протягом багатьох років – з того моменту, коли він переміг Володимира Кличка. Він про мене не знав, тому що я не така велика людина у світі боксу. Від самого початку, як я почав кар'єру в професійному боксі», – сказав Усик в коментарі для THE GLOVES ARE OFF.

Журнал The Ring опублікував оновлений рейтинг найкращих боксерів незалежно від вагової категорії – український боксер зберіг третю позицію.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.