Рідний брат Ф’юрі зробив категоричний прогноз на бій Тайсона з Усиком: заява боксера, яку має почути українець

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7749
0 голосів
Рідний брат Ф’юрі зробив категоричний прогноз на бій Тайсона з Усиком: заява боксера, яку має почути українець
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Рідний брат британського боксера Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) Роман поділився очікуваннями від бою свого родича проти українця Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Боксер суперважкої ваги Роман Ф’юрі (3-0, 1 КО) в інтерв’ю YouTube-каналу BBTV Boxing дав прогноз на бій свого рідного брата Тайсона проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті.

Він впевнений, що його родич має ще достатньо сил, аби перемогти найважчого суперника у кар’єрі.

«Усик – це 100% складний тест для Тайсона. Люди завжди не особливо любили його, намагалися принизити заслуги. Тепер вони схопилися за те, що він пройшов свій пік. Те, що він невеликий фаворит, ґрунтується на його крайньому поєдинку. Він точно не пішов на спад!».

Брат Ф’юрі впевнений у перемозі британського чемпіона.

«Зараз Тайсон знає, що ось воно – це найбільший бій у його кар'єрі, поєдинок за звання абсолютного чемпіона. Ви побачите найкращого Тайсона, інакше він би його не приймав. Вважаю, що навіть 75% Тайсона вистачить для перемоги».

На думку експерта, Тайсон є сильнішим та вправнішим спортсменом.

«Усик талановитий боксер, але є причини, чому існують вагові категорії. Тайсон – величезний супертяж, а Усик піднявся в супертяжі. Я просто вважаю, що розмір та вага плюс боксерські здібності Тайсона – я просто не бачу, як Усик може перемогти, якщо Тайсон покаже себе».

  • Нагадаємо, що у жовтні минулого року Ф’юрі лише за очками роздільним рішенням суддів зумів перемогти камерунського дебютанта хевівейту Франсіса Нганну;
  • Усик є володарем поясів WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі титул WBС. Атлети розіграють свої нагороди 17 лютого.