«Збитий боєць»: промоутер Джошуа відзначився сенсаційним висловлюванням на адресу одного з пари Усик – Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
823
0 голосів
«Збитий боєць»: промоутер Джошуа відзначився сенсаційним висловлюванням на адресу одного з пари Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер колишнього чемпіона світу Ентоні Джошуа Едді Хірн поділився думками про поєдинок між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

Едді Хірн сміливо заявив, що вважав фаворитом поєдинку Тайсона Ф'юрі та Франсіса Нганну саме дебютанта боксу, а не чемпіона WBC.

«Я думав, що Нганну поб'є Ф'юрі, якщо не поб'є, то буде нічия, або він програє в один раунд, це було настільки близько. Він відправив Ф'юрі в нокдаун, і це додало йому авторитету. 

Ми не знаємо, чи було це випадковістю, але ми знаємо, що впевненість, яку він отримав після того бою, підштовхне його в бою проти Джошуа».

Промоутер не виключає, що «Циганський король» вже не зможе повернутися на боксерський Олімп і весь його рівень буде видно у бою з Олександром Усиком.

«Можливо, Тайсон Ф'юрі – збитий боєць. Ми дізнаємось його рівень 17 лютого. Наскільки сильний панчер Нганну? Люди кажуть, що він неймовірний панчер, але чи ще рухається підборіддя Ф'юрі? Ми повинні це з'ясувати», – цитує Хірна The Mirror.

Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. 

  • Місцем проведення найбільш очікуваного бою останніх років стане Саудівська Аравія.
  • Усик в своєму крайньому бою переміг нокаутом у дев’ятому раунді британця Даніеля Дюбуа.
  • Ф’юрі в останньому поєдинку також виграв, але за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.