«Найскладніший тест у кар'єрі»: промоутер Ломаченка висловився про бій Усика та Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
224
0 голосів
«Найскладніший тест у кар'єрі»: промоутер Ломаченка висловився про бій Усика та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Відомий американський промоутер Боб Арум, який співпрацює з Василем Ломаченком, поділився думками про поєдинок Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

Боб Арму впевнений, що команда Тайсона Ф'юрі проведе ретельну роботу над помилками британця у поєдинку з Франсісом Нганну та зробить усе, щоб «Циганський король» підійшов до бою з Олександром Усиком у найкращій формі. Так вважає Боб Арум.

Також промоутер Ломаченка високо оцінив майстерність нашого чемпіона.

«Я впевнений, що битва Ф'юрі та Усика буде неймовірною. Усик - дуже розумний боксер, він безстрашний. Переконаний, що він проведе підготовку на найвищому рівні, тож Тайсону слід очікувати найскладніший тест у кар'єрі.

Ф'юрі це знає, можете мені повірити. Він старанно тренується, добре проводить табір», – наводить слова Арума Boxing Scene.

  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти Олександра Усика. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Усик в своєму крайньому бою переміг нокаутом у дев’ятому раунді британця Даніеля Дюбуа.
  • Ф’юрі в останньому поєдинку також виграв, але за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.