Колишній чемпіон світу закрив питання бою Усик – Ф’юрі: експерт пояснив, чому в українця нуль шансів на успіх

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
951
0 голосів
Колишній чемпіон світу закрив питання бою Усик – Ф’юрі: експерт пояснив, чому в українця нуль шансів на успіх
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Ексчемпіон світу з боксу у першій середній ваговій категорії за версією WBC (2008) Серхіо Мора (29-5-2, 9 КО) дав прогноз на бій за титул абсолюта у надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі.

Серхіо Мора поділився очікуваннями від поєдинку між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО). Експерт ставить на британця.

«Я віддаю перевагу Ф’юрі. Різниця в габаритах буде надто великою. Якби Ф’юрі був нерухомою мішенню, я б віддав перевагу Усику. Однак Ф’юрі дуже добре працює корпусом, ногами, він пересувається, фінтить, затискає. У нього є всі переваги бігмена. Габарити мають значення та є козирем».

Мора зазначив, що Ф’юрі також має досвід переносити важкі удари опонентів.

«Ф’юрі стільки разів падав, але щоразу підіймався. Це показує, наскільки він хоробрий, мужній та сильний. Він довів, що може пропустити удар від одного з найпотужніших панчерів в історії боксу, Деонтея Вайлдера, і все одно підвестися на ноги, відновитися і перемогти».

Колишній боксер не вірить, що українець зможе нокаутувати опонента.

«Усик і близько не може зрівнятися за габаритами та силою Вайлдера. Він абсолютно інший боксер. Думаю, Ф’юрі зможе дуже добре адаптуватися до стилю, в якому проходитиме поєдинок з Усиком. Ф’юрі – хитрий боєць, він може влаштувати брудний бій», – заявив Мора в інтерв’ю YouTube-каналу DAZN Boxing.

  • Зазначимо, що Усик є володарем поясів WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі пояс WBС;
  • Зріст британця складає 2.06 см, а розмах рук – 2.16 см. В українця аналогічні показники складають 191 см та 198 см відповідно;
  • Очна зустріч боксерів відбудеться 17 лютого.