Ексчемпіон світу зізнався, на що він готовий заради бою з Ломаченком: публіку чекає зустріч давніх знайомих

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
230
0 голосів
Ексчемпіон світу зізнався, на що він готовий заради бою з Ломаченком: публіку чекає зустріч давніх знайомих
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Колишній чемпіон світу (2018-2020) за версією IBF у другій напівлегкій вазі американець Тевін Фармер (32-5-1, 7 КО) заявив, що хоче провести бій проти українського боксера легкого дивізіону Василя Ломаченка (17-3, 11 КО).

Боксер Тевін Фармер висловився про бажання битися із Василем Ломаченком за титул IBF. Він пригадав, що раніше був спаринг-партнером українця.

«Ми спарингували з Ломаченком десь вісім-десять разів. Тоді я тільки ставав гарним бійцем. Я не був чемпіоном. Це був 2014 рік».

Фармер поділився спогадами про спільну роботу з українцем.

«Він витягував із мене найкраще. Іноді я витягував найкраще з нього. Іноді в нас це було, але здебільшого це була гарна робота. Я думаю, останню частину виграв я. Якби нас судили, я виграв би останню частину. Але якщо судити загалом, то можна сказати, що було 8:4 на його користь. В той час».

Боксер відкрито заявив, що заради бою із Ломаченком готовий піднятися у вищій дивізіон.

«Я піднімуся! Візьму свій титул IBF, і він свій титул IBF, і я піднімуся побитися з ним. Він гарний і я гарний. Нумо битися!», – заявив Фармер в інтерв’ю YouTube-каналу Fighthype.

  • 12 травня Ломаченко битиметься проти австралійця Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) за титул IBF;
  • Востаннє українець виходив у ринг у травні минулого року. Тоді він поступився за очками одноголосним рішенням суддів американцю Девіну Хейні (31-0, 15 КО) у дуелі за звання абсолюта.