В США визначили абсолютного фаворита поєдинку Усик – Ф’юрі: один з бійців кардинально змінив враження про себе

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3440
0 голосів
В США визначили абсолютного фаворита поєдинку Усик – Ф’юрі: один з бійців кардинально змінив враження про себе
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик, фото: Getty Images
Коментатор боксу зі США Кріс Меннікс висловив думку про майбутнє протистояння у надважкій вазі за звання абсолютного чемпіона дивізіону між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком.

Експерт Кріс Меннікс в інтерв'ю YouTube-каналу DAZN Boxing поділився очікуваннями від бою між українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Спеціаліст вважає, що Усик зможе стати серйозним опонентом для британця.

«Те, що всі говорять про розміри та набір навичок Фьюрі, – це дійсно так. Але я зав'язав зі ставками проти Усика. Я думаю, було багато людей, включаючи мене, які сумнівалися, чи стане Усик абсолютним чемпіоном у крузервейті. Він це зробив».

Меннікс підкреслив, завдяки чому саме Усик дасть бій Ф'юрі.

«Навіть якщо він не дотягує кілька дюймів до Ф'юрі, він має силу, щоб його потрясти, якщо він донесе удари. Що в нього ще буде, це неодмінно правильний план на бій. Увійти на ближню до Ф'юрі, нейтралізувати цю активність, нейтралізувати цей розмір та перевагу у довжині рук».

Коментатор висловився також і про непереконливу перемогу Ф’юрі над Франсісом Нганну в останньому поєдинку.

«Ф'юрі читав пресу, дивився відео у YouTube, бачив, що всі кажуть: «Той хлопець не може з тобою змагатися». І ось він вийшов на бій і побачив хлопця, який вміє боксувати трохи краще, ніж він думав, і добре використовує міць. Коли він упустив його на канвас – це змінило все».

Меннікс не впевнений, що Ф’юрі зможе показати себе краще у матчі з Усиком.

«Є аргумент, що буде інший Ф'юрі, але що якщо ні? Я хочу сказати, цей хлопець мав справу з безліччю нюансів поза рингом, у нього було три важкі бої з Деонтеєм Вайлдером. Скільки він падав? Чотири рази у тих боях. Чи не забрали здоров'я Ф'юрі ці поєдинки з Вайлдером?».

Експерт впевнений, що бій проти Усика буде відрізнятися від усіх останніх поєдинків Ф’юрі.

«Ми бачили Ф'юрі в поєдинках після цього, але вони були проти Вайта і Чісори, які далеко від піку. Ми не бачили його проти елітного бійця. Усик – це елітний боєць, я вірю, що він матиме чудовий план на бій, який поставить його в позицію для перемоги рішенням суддів. Я за Усика в цьому бою!».

  • Матч Ф'юрі проти Усика відбудеться 17 лютого;
  • На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBС.