У Києві відбувся вечір боксу: українець став чемпіоном світу – відео яскравого нокауту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7600
0 голосів
У Києві відбувся вечір боксу: українець став чемпіоном світу – відео яскравого нокауту
Арам Фаніян - Франциско Меркадо. Фото: Google
Український боксер Арам Фаніян (23–2, 5 KO) став чемпіоном світу за версією WBF у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг), нокаутувавши у сьомому раунді мексиканця Франсіско Меркадо (8–3, 3 KO).

У київському Палаці спорту вчора, 20 січня, пройшов благодійний вечір боксу від компанії SpartaBox. Головною подією шоу стала зустріч українського боксера Арама Фаніяна з мексиканцем Франсіско Меркадо за титул титул чемпіона світу за версією WBF у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг).

Наш співвітчизник прагнув забути поразку у минулому поєдинку від британського проспекта Адама Азіма (10–0, 7 КО) одноголосним рішенням суддів, а тому підійшов до бою з мексиканцем зосередженим та зарядженим на тріумф.

▶️ Відео найкращих моментів поєдинку Арам Фаніян - Франциско Меркадо дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Фаніян диктував супернику умови протягом усього поєдинку. Українець раз за разом пробивав захист Меркадо, а у сьомому раунді влучив правим бічним у скроню. Мексиканця захитало, чим одразу скористався Арам, кинувшись на добивання та нокаутував суперника.

  • Цього вечора також Владислав Гела з Кременчука (13–5–1, 8 КО) переміг Андрія Цюру (6–1, 5 КО) одноголосним рішенням суддів (97–94, 97–93, 96–94) та став володарем титулу WBC Ukraine у першій середній вазі (до 69,9 кг).
  • Столичний Палац спорту провів перше боксерське шоу майже за п’ять років. Попереднього разу тут встановлювали ринг у квітні 2019 року, коли у шоу K2 Promotions Денис Берінчик переміг японця Ніхіто Аракаву.