«Ф'юрі дико незручний для всіх»: в Росії озвучили прогноз на бій Усика з Тайсоном, негативно згадавши Кличка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
288
0 голосів
«Ф'юрі дико незручний для всіх»: в Росії озвучили прогноз на бій Усика з Тайсоном, негативно згадавши Кличка
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Російський боксер Ігор Михалкін поділився очікуваннями від поєдинку чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі, згадавши одного з братів Кличків.

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі мають однакові шанси на перемогу в очному протистоянні. Так вважає росіянин Ігор Михалкін.

Колишній претендент на титул у напівважкій вазі оцінив здібності Ф'юрі та назвав одного з братів Кличків «кривим».

«Класно, що ми дочекалися цього бою, і він відбудеться. Тут 50 на 50, тому що Ф'юрі дико незручний для всіх. Звичайно, Усик максимально навчений боксу, максимально технічний боєць. 

Але Ф'юрі - така корч, яка в будь-який момент може створити складнощі будь-якому боксеру. Здавалося, що той же Кличко сам кривий і може своєю кривизною виграти, але Ф'юрі - це щось феноменальне».

Проте у кінцевому прогнозі представник країни-агресора все ж заявив, що переможе британець.

«Тут багато що залежить від дисципліни Ф'юрі. До бою з Нганну він, можливо, підійшов на розслабоні. Я оцінюю шанси 50 на 50. Усику, напевно, буде складно застосовувати свої навички в такому бою. Не знаю, я за Ф'юрі», – сказав Михалкін в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Podcast.

  • Тайсон Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у все того ж Нганну, але встиг побувати у нокдауні.
  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти Олександра Усика. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.