«Він просто зробить з тебе дурня на рингу»: батько Ф'юрі дав поради своєму сину перед боєм з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
22509
0 голосів
«Він просто зробить з тебе дурня на рингу»: батько Ф'юрі дав поради своєму сину перед боєм з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Джон Ф’юрі, батько чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі, прокоментував майбутній бій сина проти володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександра Усика.

Джон Ф’юрі, батько Тайсона, поділився очікуваннями щодо поєдинку свого сина проти Олександра Усика за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Той стиль, який він використав у трьох боях з Вайлдером, не переможе Усика. Це дві різні людини. Усик – класний боксер. Він хитрий, має хорошу координацію, хороші рухи, він ухиляється від ударів, і його важко спіймати.
Якщо ти не вмієш розставляти пастки і створювати проблеми такій людині, як Олександр Усик, він просто зробить з тебе дурня на рингу. Зрештою, той прямий стиль, те, що Тайсон робив проти Френсіса Нганну, не спрацює проти Усика», – сказав Ф’юрі-старший у коментарі для Daily Mail.

Журнал The Ring опублікував оновлений рейтинг найкращих боксерів незалежно від вагової категорії – український боксер зберіг третю позицію.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.