Непереможний український боксер пояснив, як би він переміг Усика: боєць назвав ахіллесову п’яту чемпіона світу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3494
0 голосів
Непереможний український боксер пояснив, як би він переміг Усика: боєць назвав ахіллесову п’яту чемпіона світу
Олександр Усик. Фото: Andrew Couldridge/Action Images/Reuters
Український боксер Владислав Сіренко (19-0, 16 КО), який виступає у суперважкій вазі, назвав слабке місце свого земляка Олександра Усика. На його думку, той погано справляється з ударами по корпусу.

Боксер Владислав Сіренко, який неодноразово був у ролі спаринг-партнера Олександра Усика, відповів, чи справді той погано тримає удари по корпусу. Він зазначив, що подібні удари завдають шкоди абсолютно усім.

«Не можу сказати, що я там якось сильно попадав і щось таке бачив. Ніхто насправді не тримає добре удари по корпусу. Просто є бійці, які добре захищають корпус. А чисті удари по корпусу – це дуже неприємно. Словами не передати, наскільки. Будь-якому бійцю буде важко перенести ось такий удар».

Сіренко, аналізуючи поєдинки Усика, прийшов до висновку, що той не найкращим чином захищається від ударів по корпусу.

«Судячи з боїв Олександра, в нього й справді є ось така «ахіллесова п’ята» у вигляді пропущених ударів по корпусу».

Боксер зізнався, чи використовував би цю прогалину, якби сам зустрівся з Усиком.

«Гадаю, так. Але насправді я намагаюся мало аналізувати та забивати собі голову цими моментами. В цьому плані я на 100% довіряю команді», – сказав боксер в інтерв’ю НЛПБУ.

  • Володар титулів WBA, WBO та IBF Усик 17 лютого зійдеться із британським чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті;
  • Сіренко свій останній бій провів у грудні 2021 року, перемігши технічним нокаутом у шостому раунді земляка Андрія Руденка (35-7, 21 КО).