В Британії назвали фаворита бою Усик – Ф’юрі: екстимчасовий чемпіон світу описав, як пройде поєдинок року

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1168
0 голосів
В Британії назвали фаворита бою Усик – Ф’юрі: екстимчасовий чемпіон світу описав, як пройде поєдинок року
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Британський екстимчасовий чемпіон WBO у хевівейті Джо Джойс (15-2, 14 КО) поділився прогнозом на бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Боксер Джо Джойс поділився очікуваннями від матчу Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Експерт зазначив, у чому може бути перевага Ф’юрі під час поєдинку.

«Ф'юрі може перемогти завдяки антропометрії. Він може навалюватися на Усика всією масою, виснажити, а потім нокаутувати. Він завдає менше ударів, порівняно з Усиком. Але має перевагу у довжині рук. Тим більше, має солідний джеб. Усику доведеться якось скорочувати дистанцію».

Джойс також зазначив, що може протиставити українець своєму британському опоненту.

«У нього високий бійцівський IQ, латеральні рухи. Він викидає величезну кількість ударів. Все це означає, що теоретично він цілком може переграти Ф'юрі, перемогти за очками. Тайсону доведеться якось зупинити атаки Усика. Зробити так, щоб було незручно входити на свою дистанцію».

Відомий боксер у підсумку все ж таки віддав перевагу Ф’юрі.

«Усик нереально розумний боєць. А ще швидкий, із солідним уоркрейтом та міцною бородою. У Ф'юрі, вважаю, теж міцна борода. Одним словом, це справді хороший бій. Обидва на піку. Тож з нетерпінням чекаю на поєдинок. Я б все ж таки поставив на Ф'юрі», – сказав Джойс в інтерв’ю Fight Hub TV.

  • Зазначимо, що головний бій року відбудеться вже 17 лютого;
  • Усик володіє поясами WBA, WBO та IBF. Ф’юрі є чинним чемпіоном WBС.