Українець відмовився від фантастичного гонорару за бій з росіянином: боєць пояснив своє рішення

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
473
0 голосів
Українець відмовився від фантастичного гонорару за бій з росіянином: боєць пояснив своє рішення
Владислав Сіренко. Фото: Google
Вітчизняний надважковаговик Владислав Сіренко (19-0, 16 KO) розповів, що йому пропонували у США побитися з росіянином, але він відмовився. Також українець назвав ще одного боксера, з ким він міг провести бій.

Владислав Сіренко відмовився від щедрого гонорару за поєдинок з російським боксером Сергієм Кузьміним, адже не хоче давати змоги заробляти бійця з країни-терориста.

«Перша пропозиція – це був бій з Сергієм Кузьміним за 200 тисяч USD. Але я відповів, що з росіянами не боксуватиму ні за які гроші і не хочу давати їм можливість заробляти. 

А ще я розумію, що це навряд чи буде схоже на бокс. Буде дуже важко стримувати себе психологічно».

Також українець зізнався, що відмовився і від поєдинку з вірменом Гургеном Оганесяном, бо відчуває, що на сьогодні не готовий до такого серйозного виклику.

«Потім мені пропонували бій з Гургеном Оганесяном. Але це серйозний ризик – приймати такий бій без належної підготовки. Однозначно, це хороший поєдинок. 

І мені, якщо чесно, хотілося б вийти з ним в ринг. Але на цьому етапі кар’єри з моєї сторони це б було трохи безглуздо – одразу приймати такий поєдинок», – цитує боксера Рrofiboxing.

Сіренко свій останній бій провів у грудні 2021 року, перемігши технічним нокаутом у шостому раунді земляка Андрія Руденка (35-7, 21 КО).