«Потрібен був удар у спину»: батько Ф’юрі висловився про підготовку Тайсона до бою з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
237
0 голосів
«Потрібен був удар у спину»: батько Ф’юрі висловився про підготовку Тайсона до бою з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі Джон, розповів про підготовку свого сина до поєдинку з володарем титулів WBA, WBO та IBF українцем Олександром Усиком.

Джон Ф'юрі заявив, що не відвідував тренувальний табір Тайсона в Саудівській Аравії, але має надію, що команда його сина зробить правильні висновки після провального виступу в бою з камерунським бійцем ММА Франсісом Нганну, який дебютував у боксі.

«Я не був там, у Саудівській Аравії, але їм доведеться справити на мене враження. Минулого разу вони точно цього не зробили. Усе змінюється. Можливо, просто всій команді потрібен був удар у спину. 

Сподіваюся, вони розуміють, де і що пішло не так. Давайте подивимося, чи зможуть вони цього разу показати вражаючий виступ. Тому що посередній виступ не відновить репутацію», – сказав фахівець у коментарі Metro.

  • Нагадаємо, що першим і єдиним суперником Нганну в боксі був саме Тайсон. Камерунець відправив британця у нокдаун, але програв за очками.
  • Олександр Усик та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.