«Змусить його виглядати аматором»: колишній суперник Ломаченка передбачив переможця бою Василя з Камбососом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
280
0 голосів
«Змусить його виглядати аматором»: колишній суперник Ломаченка передбачив переможця бою Василя з Камбососом
Василь Ломаченко. Фото: Інстаграм
Американський чемпіон світу з боксу за версіями WBO та The Ring у першій напівсередній вазі Теофімо Лопес (19-1, 13 КО) висловився про майбутній бій між Василем Ломаченком та Джорджом Камбососом.

Боксер Теофімо Лопес зробив прогноз на бій Джордж Камбосос (21-2, 10 КО) – Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) за титул IBF. Він ставить на українця.

«Ломаченко не тільки зупинить Камбососа, але і змусить його виглядати аматором. Коли ти зустрічаєшся з Ломаченком, то все по-іншому. Це дуже відрізняється, чувак. Ви повинні бути там, щоб по-справжньому це відчути. Камбососу доведеться зустрітися з одним із найсильніших бійців у цьому дивізіоні».

На думку Лопеса, Ломаченко захоче реабілітуватися на поразку американцю Девіну Хейні (31-0, 15 КО) у своєму останньому поєдинку.

«Я безумовно очікую, що Лома переможе його. Ви знаєте, як розлютився Лома після того, як переміг Хейні й не отримав чемпіонських титулів? Хлопець повернеться з помстою. Він збирається перенести у бокс те, чого навчився на війні, і це небезпечно. А Ломаченко й так небезпечний. Повірте мені».

Боксер запропонував Ломаченку помститися своїм кривдникам.

«Це хороший поворот. Ломаченко, я помщуся за тебе Хейні, а ти помстися за мене Камбососу. Ми зробимо це разом, брате мій. Не хвилюйтесь, ми принизимо всіх цих хлопців у нашому дивізіоні», – наводить слова Лопеса Boxing Scene.

  • Нагадаємо, що у жовтні 2020 року Лопес переміг Ломаченка за очками одноголосним рішенням суддів;
  • У листопаді 2021 року американець за очками роздільним рішенням суддів програв австралійцю Камбососу;
  • Ломаченко зустрінеться із Камбососом 12 травня.