Бетербієв провів перший бій у новому році: відео дострокового тріумфу у поєдинку кривдника Гвоздика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
809
0 голосів
Бетербієв провів перший бій у новому році: відео дострокового тріумфу у поєдинку кривдника Гвоздика
Артур Бетербієв та Каллум Сміт. Фото: Google
Росіянин, який свого часу переміг Олександра Гвоздика, Артур Бетербієв у першому поєдинку в 2024 році достроково тріумфував у бою проти британця Каллума Сміта.

У ніч на 14 січня 2024 року в Квебеку (Канада) відбувся вечір боксу промоутерської компанії Top Rank, яка представляє інтереси українця Василя Ломаченка.

Головною подією шоу став бій об'єднаного чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі (до 79,4 кг) Артура Бетербієва (20-0, 20 КО), який виступає під прапором Канади, та обов'язкового претендента із Великої Британії, екс-чемпіона на категорію нижче Каллума Сміта (29-2, 21 КО).

Росіянин переважав свого суперника та вправно використовував силові удари та клінч біля канатів. Британець відповідав хуками, але нічого ефективного зі своїх старань витиснути не зміг. 

Каллум пішов на силове протистояння з суперником, але ледь витримав відповідь з боку Бетербієва. Обличчя британця яскраво демонструвало перевагу росіянина – воно біло покрите гематомами.

У сьомому раунді Сміт спробував піти в атаку, але пропустив потужний удар, який похитнув його. Бетербієв помітив це та кинувся добивати суперника, відправивши того у два нокдауни. Після другого падіння тренер британця втрутився та зупинив бій.

Нагадаємо, що Олександр Гвоздик в жовтні 2019 року програв об'єднавчий бій за титул чемпіона світу за версіями WBC та IBF Бетербієву, поступившись технічним нокаутом у десятому раунді.