«Це буде до біса цікавий бій»: промоутер Ломаченко поділився очікуваннями щодо поєдинку Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
402
0 голосів
«Це буде до біса цікавий бій»: промоутер Ломаченко поділився очікуваннями щодо поєдинку Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум поділився думками про поєдинок володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком.

Боб Арум розповів про власні очікування щодо поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком:

«Думаю, що ми побачимо найкращу версію Ф'юрі та найкращу версію Усика. І переможе найсильніший. Це буде відмінний бій. Чи стане Усик найскладнішим випробуванням у кар'єрі Ф'юрі? Не знаю, подивимося.

Ф'юрі може стати найскладнішим суперником у кар'єрі Усика, а Усик може стати найскладнішим суперником у кар'єрі Ф'юрі. Хто переможе – ми не знаємо. Це буде до біса цікавий бій», — сказав промоутер Василя Ломаченка в коментарі для Boxing News.

  • Усик та Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Український колишній чемпіон світу Василь Ломаченко свій наступний бій проведе проти ексволодаря усіх титулів у легкій вазі Джорджа Камбососа.