Битва невдах-суперників Кличків: двоє відомих надважковаговиків зійдуться у чемпіонському бою WBA

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5192
0 голосів
Битва невдах-суперників Кличків: двоє відомих надважковаговиків зійдуться у чемпіонському бою WBA
Мануель Чарр – Кубрат Пулєв. Колаж: Sport-Express.ua
Німецький регулярний чемпіон світу за версією WBA у суперважкій вазі Мануель Чарр (34-4, 20 КО) проведе захист свого титулу проти болгарського спортсмена Кубрата Пулєва (30-3, 14 КО).

Мануель Чарр буде захищати титул регулярного чемпіона світу за версією WBA проти Кубрата Пулєва.

Як повідомляє Boxing Scene, це бій повинен пройти у березні у рідній для Пулєва Болгарії.

Цікаво, що бій відбудеться після вже того, як 17 лютого Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24KO, володар поясу WBC) та Олександр Усик (21-0, 14KO, WBA, IBF and WBO) проведуть свою зустріч за звання абсолюта у хевівейті.

Таким чином, Чарр буде обов'язковим претендентом на поєдинок із переможцем дуелі за лінією WBA, однак у пріоритеті він поступатиметься претенденту за версією IBF Філіпу Хрговичу та тимчасовому чемпіону WBO Чжілею Чжану.

  • У вересні 2012 року Чарр бився проти Віталія Кличка (45-2, 41 КО) в ролі претендента на титул WBC. Тоді він поступився технічним нокаутом у четвертому раунді. Для українця цей бій став останнім у кар’єрі;
  • У листопаді 2014 року Пулєв протистояв другому з братів Кличків – Володимиру (64-5, 54 КО). Він претендував на пояси IBF, IBO, WBO, WBA Super та The Ring, але також зазнав невдачі, програвши нокаутом у п’ятому раунді.