Кривдник Гвоздика знайшов причину фіаско у битві з Усиком на Олімпіаді: що завадило росіянину перемогти

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1011
0 голосів
Кривдник Гвоздика знайшов причину фіаско у битві з Усиком на Олімпіаді: що завадило росіянину перемогти
Артур Бетербієв та Олександр Усик. Фото: Google
Російський боксер Артур Бетербієв (19-0, 19 KO) згадав свій програш у бою з нашим чемпіоном Олександром Усиком (21-0, 14 KO) на Олімпійських іграх у 2012 році.

Олександр Усик став олімпійським чемпіоном у 2012 році у ваговій категорії до 91 кг. На шляху до тріумфа наш співвітчизник здолав опір Артура Бетербієва.

Росіянин вважає, що це сталося через перевагу українця не у класі боксу та підготовці, а лише тому, що представник країни-терориста мав малу вагу.

«На той час я важив всього 83 кілограми. Я ніколи не важив 90 кг у бою. У нас з Усиком був ще один поєдинок у любителях. Цей бій відбувся у росії. Я бився з ним вагою 81 кг і переміг його в перший день змагань», — сказав росіянин у коментарі Sky Sports.

  • Нагадаємо, що на Олімпіаді 2012 року в чвертьфіналі Усик переміг Бетербієва з рахунком 17:13.
  • Олександр Гвоздик в жовтні 2019 року програв об'єднавчий бій за титул чемпіона світу за версіями WBC та IBF Бетербієву, поступившись технічним нокаутом у десятому раунді.
  • Свій наступний бій Олександр Усик проведе проти Тайсона Ф'юрі 17 лютого цього року у Саудівській Аравії за титул абсолютного чемпіона світу.