«Потрібен зовсім інший стиль, це зовсім інший боєць»: батько Ф'юрі закликав сина бути обережним в бою з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
308
0 голосів
«Потрібен зовсім інший стиль, це зовсім інший боєць»: батько Ф'юрі закликав сина бути обережним в бою з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Джон Ф'юрі, батько володаря пояса WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, розповів, що в бою з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком його син має адаптувати свій стиль ведення бою.

Джон Ф'юрі, батько Тайсона Ф'юрі, поділився очікуваннями щодо поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між його сином та Олександром Усиком:

«З Усиком йому потрібен зовсім інший стиль, це зовсім інший боєць. Якщо повернутися на багато років назад, то можна подивитися в інтернеті бій Джеррі Куні – Майкл Спінкс.  Це швидкісні бійці, і ви не можете так прямолінійно йти вперед, намагаючись завдати бомбового удару по таких бійцях. Знаєте чому? Вони бачать, що це відбувається, і будуть ухилятися.

Усик дуже хороший, він добре рухається, у нього є голова на плечах, він добре працює ногами, і стиль, що приносить успіх у боях проти Деонтея Вайлдера і Френсіса Нганну, не підходить для бою проти такого бійця, як Усик», – сказав Джон Ф'юрі в коментарі для Boxing Social.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.