«Виконає свою роботу і стане абсолютним чемпіоном світу»: розкрито ім’я фаворита бою Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3973
0 голосів
«Виконає свою роботу і стане абсолютним чемпіоном світу»: розкрито ім’я фаворита бою Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Новозеландський суперважковаговик Джозеф Паркер (34-3, 23 КО) зробив прогноз на матч Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик за звання абсолюта у хевівейті.

Боксер Джозеф Паркер поділився думками про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО). Він вважає фаворитом британця.

«Ви знаєте, кого підтримую. Я дуже упереджений у цьому плані. Навіть якщо відкину убік свою упередженість, у будь-якому разі, це звучатиме упереджено. Я просто думаю, що Тайсон виконає свою роботу та стане абсолютним чемпіоном світу. І це буде круто».

Паркер вважає, що невпевнена перемога Ф’юрі над камеруно-французьким дебютантом хевівейту Франсісом Нганну не повинна нікого вводити в оману щодо фізичної форми чемпіона.

«Навіть якщо ти провів відмінний табір та все йде добре, запам'ятають сам бій. Я знаю, що цього разу все буде правильно від початку до кінця. Нганну провів пекельний бій, найкращий бій життя, а Тайсон не виступив на своєму піку», – заявив Паркер в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing News.

  • У жовтні 2023 року Ф’юрі переміг Нганну за очками роздільним рішенням суддів;
  • Паркер у своєму останньому поєдинку в грудні 2023 року за очками одноголосним рішенням суддів здолав Деонтея Вайлдера зі США (43-3-1, 42 КО);
  • Бій Ф’юрі – Усик за титули WBA, WBO, IBF та WBC відбудеться 17 лютого.