Розлучився через годину після народження дитини: колишній чемпіон світу «кинув» чарівну дружину-модель

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2898
0 голосів
Розлучився через годину після народження дитини: колишній чемпіон світу «кинув» чарівну дружину-модель
Райан Гарсія та Андреа Селіна. Колаж: Spiel Times
Колишній чемпіон світу Райан Гарсія розлучається з дружиною, водночас з цим він повідомив народження другої дитини та підтвердив готовність фінансово підтримувати своїх дітлахів.

Боксер Райан Гарсія ініціював розлучення з дружиною-моделлю Андреа Селіною через «непримиренні розбіжності». За судовими документами, їхній шлюб, укладений 14 січня 2021 року, розпався на Різдво.

Гарсія вражає громадськість: у п'ятницю він повідомив про народження другої дитини та вже через годину розповів про розлучення. Зазначивши готовність фінансово підтримувати двох дітей, боксер акцентує на важливості «спільного виховання».

Андреа Селіна, фото: Instagram

Його вже колишня дружина Андреа залишається мовчазною в соцмережах, лише виклавши пісню «Love the Way You Lie» від Емінема, що може вказувати на розбіжності між ними.

У цьому періоді важливість ролі батьківства залишається ключовою для Гарсії, який, за повідомленням TMZ Sports. незважаючи на розлучення, підтверджує готовність фінансово підтримувати дітей і сплачувати аліменти для Селіни протягом майже 18 місяців.

  • 35-річний американець був тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC у легкій вазі у 2021 році.
  • Гарсія та Селіна були разом з 2019 року, а через два роки зв'язали себе узами шлюбу.
  • Боксер повернувся на шлях перемог минулого місяця після першої поразки у своїй професійній кар'єрі від Гервонти Девіса у квітні минулого року, зупинивши Оскара Дуарте у восьмому раунді.