«Можливо, я когось здивую»: Баколе озвучив прогноз на бій Усика та Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
796
0 голосів
«Можливо, я когось здивую»: Баколе озвучив прогноз на бій Усика та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Конголезький надважковаговик Мартін Баколе поділився своєю думкою про майбутній бій за звання абсолютного чемпіона світу в королівському дивізіоні між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Мартін Баколе вважає, що шанси на перемогу в Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі в їх очному поєдинку рівні.

«Хто переможе в бою Усик - Ф'юрі? Це дуже складне питання. Тут 50 на 50. За очками я можу уявити перемогу Усика. А якщо буде нокаут, то, можливо, я когось здивую, але виберу «Циганського короля».

Конголезець сказав, що британцю потрібно виправити помилки, яких він припустився у підготовці та самому поєдинку з Франсісом Нганну.

«Річ у тім, що йому потрібно виправити свої помилки. Люди судять його по бою з Нганну. Уявіть, якщо Ф'юрі зупинить Усика, то вони скажуть, що поєдинок із Нганну був маленькою помилкою, що він несерйозно до нього поставився».

Мартін відзначив високий рівень нашого чемпіона.

«Дуже важко сказати, тому що Усик - боєць світового класу, у нього рухливість елітного рівня. Для себе я виберу нічию», — сказав Баколе у коментарі Вoxing-social.

  • Наступний бій Ф'юрі проведе проти Олександра Усика. Поєдинок пройде 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.
  • Мартін Баколе планує поєдинок з Ентоні Джошуа, але став відомий українським фанатам боксу тому, що «нокаутував» Усика під час спарингу.