«Ніколи не бачив, щоб Тайсон так тренувався»: «нокаутер» Усика згадав підготовку Ф'юрі до бою з Нганну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3240
0 голосів
«Ніколи не бачив, щоб Тайсон так тренувався»: «нокаутер» Усика згадав підготовку Ф'юрі до бою з Нганну
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Відомий конголезький надважковаговик Мартін Баколе заявив, що Тайсон Ф'юрі погано підготувався до бою проти Франсіса Нганну, тому що на той момент уже думав про поєдинок проти Олександра Усика.

Мартін Баколе сказав, що допомагав Тайсону Ф'юрі готуватися до поєдинку з Франсісом Нганну.

«Якщо чесно, я був у тренувальному таборі Тайсона Ф'юрі. Якщо ви дивилися мої інтерв'ю перед боєм, то коли люди запитували мене, я говорив, що не здивуюся, якщо Нганну впустить Ф'юрі, тому що Тайсон не був на сто відсотків зосереджений у залі. На мою думку, підписання контракту на бій з Усиком вплинуло на його настрій перед боєм з Нганну».

Конголезець зробив акцент на тому, що британець провів погану роботу у тренувальному таборі перед сутичкою з Нганну.

«Я ніколи не бачив, щоб Тайсон так тренувався. Він проводив у залі 4-6 раундів спарингів. Можливо, він дивиться це інтерв'ю і знає, що не був сфокусований на 100%. Це не той Тайсон Ф'юрі, якого я знав за підготовкою до Кличка, Чісори та Ділліана Вайта. Він був іншим», — сказав Баколе у коментарі Вoxing-social.

  • Відзначимо, що перший та поки що свій останній поєдинок у боксі Нганну провів 23 жовтня саме проти Ф'юрі, у якому зміг відправити британця у нокдаун, але в підсумку програв Тайсону рішенням суддів.
  • Наступний бій Ф'юрі проведе проти Олександра Усика. Поєдинок пройде 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.
  • Мартін Баколе мріє про бій з Ентоні Джошуа, але став відомий українським вболівальникам тому, що «нокаутував» Усика під час спарингу.