«Вірю, що ти вийдеш переможцем»: розсекречено спаринг-партнера Усика, який допомагає готуватися до бою з Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4212
0 голосів
«Вірю, що ти вийдеш переможцем»: розсекречено спаринг-партнера Усика, який допомагає готуватися до бою з Ф’юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу у надважкій ваговій категорії Олександр Усик готується до поєдинку за титул абсолюта з Тайсоном Ф’юрі через спаринги з Санелом Хасановичем.

Олександр Усик активно готується до найважливішого бою у своїй професійній кар’єрі проти британця Тайсона Ф’юрі. Наш чемпіон розпочав проводити спаринги і вибрав собі в опоненти сербського боксера Санела Хасановича.

Спаринг-партнер українця поділився у соціальних мережах фото з табору Усика та зізнався, що вірить у перемогу нашого співвітчизника над Ф’юрі.

«Після серйозного спарингу я вірю, що ти вийдеш переможцем у поєдинку проти Тайсона Ф’юрі», – підписав світлину серб.

Відзначимо, що габарити Хасановича переважають розміри чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі. Опонент нашого бійця за зростом нагадує майбутнього суперника українця Тайсона Ф’юрі.

На рахунку серба сім перемог, у шести з яких він тріумфував нокаутом. Також спаринг-партнер Усика один раз програв та звів поєдинок до нічиєї. 

  • Тайсон та Усик проведуть поєдинок 17-го лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону протистояння стоятиме титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.