В США оголосили фаворита бою Усик – Ф’юрі: один з боксерів серйозно здивував своїм нещодавнім рішенням

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
9483
0 голосів
В США оголосили фаворита бою Усик – Ф’юрі: один з боксерів серйозно здивував своїм нещодавнім рішенням
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Відомий аналітик боксу зі США Ден Рафаель висловився про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Аналітик Ден Рафаель зробив власний прогноз на бій Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО). Спеціаліст віддає перевагу британцю, адже бачить в ньому велику мотивацію перемогти.

«Я завжди схилявся у бік Ф'юрі. Але це не говорить про те, що я списую Усика. Це було б абсурдом. Мене порадувала одна річ – Ф'юрі залишив свій дім. Він відсвяткував Різдво і не залишився на Новий рік. За 6 тижнів до бою він вирушив до Саудівської Аравії, щоб переконатися, що він пристосується.

Це говорить мені, що він далеко від відволікаючих чинників, які були вдома, у Британії. Він у місці, де він буде зі своєю командою. Там не буде особливих святкувань, він може сфокусуватися на поєдинку, вивести себе в найкращу можливу форму».

Рафаель заявив в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing News, що Ф’юрі дуже ретельно готується до бою, хоча намагається цього не показувати.

«Зараз ви не побачите його в Інстаграмі, публікуючого тонни всячини. Це хороший знак. Це означає, що попри всі речі, про які він говорить, як применшує Усика, називає його середньоваговиком, він знає, що це серйозний поєдинок. Тайсон-боксер та інтелектуал знає, що це справжній бій.

Це говорить мені, що він сприймає цей бій дуже серйозно. І мотивований Ф'юрі, який перебуває у формі, який приймає бій серйозно –  такого бійця важко побити. Я гарантую вам по тому, що він поїхав настільки рано до бою, що він підходить до бою з Усиком дуже-дуже серйозно. Така ось моя думка».

  • Усик на сьогодні володіє титулами WBA-Super, WBO, IBF, IBO та The Ring. В руках Ф'юрі пояс WBС;
  • Бій боксерів запланований на 17 лютого.