«Його чекають великі неприємності»: китайський гігант назвав свого фаворита бою Усика і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3817
0 голосів
«Його чекають великі неприємності»: китайський гігант назвав свого фаворита бою Усика і Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Китайський боксер суперважкої ваги Чжан Чжілей (26-1, 21 КО) висловився про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Тимчасовий чемпіон WBO Чжан Чжілей зробив власний прогноз на матч Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик. Боксер сумнівається, що хтось здобуде дострокову перемогу.

«Я не знаю хто переможе, все може статися, і мій досвід підказує, що поки не почуєш перший гонг, все можливо. Якщо хтось відчуває, що не готовий, він може зупинити бій. Я не впевнений, чи це відбудеться».

На думку Чжілея, британцю треба терміново покращувати власну фізичну форму та не повторювати минулих помилок.

«Бій із Франсісом Нганну має стати тривожним сигналом для Ф'юрі. Потрібно ретельно тренуватися та зосередитися на спортзалі. Можу сказати, якщо він підготується так само як проти Нганну, на нього чекатимуть великі неприємності й небезпека».

Боксер на сьогодні віддає перевагу у поєдинку українцю.

«Прямо зараз я схиляюся до перемоги Усика в цьому бою, оскільки вважаю, що навички окупаються, а відданість справі є ключовим фактором для успіху у боксі», – сказав Чжілей в інтерв’ю Gambling.

  • У своєму останньому бою у жовтні Ф’юрі лише за очками роздільним рішенням суддів переміг камеруно-французького дебютанта хевівейту Нганну. Та ще й у п’ятому раунді побував у нокдауні;
  • Бій Ф’юрі – Усик за пояси WBA, WBO, IBF та WBC відбудеться 17 лютого;
  • Чжілей, зріст якого складає 198 см, у своєму останньому поєдинку у вересні 2023 року нокаутував у третьому раунді британця Джозефа Джойса.