Відомий український боксер описав, як пройде бій Усика і Ф’юрі: боєць пояснив, що буде з його співвітчизником

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
293
0 голосів
Відомий український боксер описав, як пройде бій Усика і Ф’юрі: боєць пояснив, що буде з його співвітчизником
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
Український боксер напівсередньої ваги Іван Голуб (21-1, 16 КО) поділився думками про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Боксер Іван Голуб зробив власний прогноз на матч Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик.

На йогу думку, українець у випадку перемоги стане беззаперечним лідером рейтингу серед боксерів усіх вагових категорій.

«Гадаю, що «залізна трійка» лідерів Р4Р – це Теренс Кроуфорд, Наоя Іноуе та Усик. Якщо Усик переможе Ф’юрі, то однозначно стане першим номером рейтингу».

Також Голуб не зумів однозначно відповісти, як стилістично буде проходити бій за звання абсолюта у хевівейті.

«Чесно кажучи, навіть важко собі це уявити. Тому що Усик може провести бій трішки інакше. Та й Ф’юрі – такий собі, дуже неоднозначний боєць. Ще й з такими габаритами».

Боксер не чекає від британця відкритого боксу на зустрічних курсах.

«Думаю, що проти Усика Ф’юрі буде використовувати приблизно таку тактику: через джеб, трохи правою, трохи навалитися всією масою, трохи пов’язати. Намагатиметься «завантажити» Усику ноги своєю вагою. Намагатиметься подавити, повисіти на ньому».

Голуб підкреслив, що Усик можу бути у ринзі дуже непередбачуваним.

«З іншої сторони, цього всі очікували й від Ентоні Джошуа в першому поєдинку. Ми дивилися бій та не могли зрозуміти, що відбувається у ринзі. Наче школяр вийшов боксувати з Усиком. Так впевнено обдурив на ногах. Красиво все зробив», – цитує Голуба Національна ліга професійного боксу України.

  • Усик переміг британця Джошуа у вересні 2021 року за очками одноголосним рішенням суддів. Українець завоював титули WBA-Super, WBO, IBF та IBO;
  • У серпні 2022 року Усик захистив свої пояси у матчі-реванші проти Джошуа. На цей раз він здобув перемогу за очками роздільним рішенням суддів;
  • Бій Ф’юрі – Усик за пояси WBA, WBO, IBF та WBC відбудеться 17 лютого.