Кошмар Усика не вірить, що бій українця та Ф'юрі відбудеться: американець пояснив свою думку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
431
0 голосів
Кошмар Усика не вірить, що бій українця та Ф'юрі відбудеться: американець пояснив свою думку
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Шон Портер поділився думками щодо поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкому дивізіоні між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Шон Портер сумнівається, що бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться. Американець вважає, що британець відмовиться від поєдинку з нашим чемпіоном.

«Якщо подивитися на Тайсона Ф'юрі, хлопця, який так багато разів був на цьому шляху, то я вважаю, що боєць доходить до моменту, коли бачить, що він має важкий вечір і думає: «У мене було дуже багато важких боїв. Я не маю наміру влаштовувати ще один важкий вечір». 

Колишній чемпіон відзначив, що Тайсон любить працювати на публіку, але не демонструє жодного бажання зустрітися з українцем у ринзі.

«Нехай контракт на цей бій підписали та скріпили печаткою, але ми знаємо, що Тайсон Ф'юрі – шоумен. Ми знаємо, що він любить, щоб усе було так, як він хоче, чи не було ніяк. Особисто я не відчуваю від Ф'юрі бажання продовжувати виходити на ринг». 

Шон сказав, що Тайсон вибирає легких суперників, яких можна без особливих зусиль перемогти та гарно заробити.

«Тому він і вибрав бій із Френсісом Нганну, такі поєдинки шукає Тайсон. Він націлений на те, що принесе йому гроші та визнання, на бої, до яких йому більше не доведеться старанно готуватися», – цитує Портера Вoxing-social.

  • Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик проведуть поєдинок 17-го лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону протистояння стоятиме титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.
  • У грудні 2006 року Портер переміг Усика, але той бій проходив під час виступів нашого чемпіона в аматорському боксі. Тоді українець виступав у категорії до 75 кг.
  • На рахунку Шона у професійній кар’єрі чотири поразки у 36 поєдинках.