Номер один серед надважковаговиків зганьбився, вимагаючи пожертви з фанатів: боєць зібрав смішну суму

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
5269
0 голосів
Номер один серед надважковаговиків зганьбився, вимагаючи пожертви з фанатів: боєць зібрав смішну суму
Мартін Баколе. Фото: Sky Sports
Ще нещодавньо він перемагав Карлоса Такама, а тепер Мартін Баколе розраховував зібрати з фанатів 125 тисяч доларів. Втім, у підсумку конголезець виявився задалеким від зібрання даної суми.

Конголезький боксер Мартін Баколе (20-1, 15 КО) планував зібрати 125 тисяч доларів з фанатів, але навіть численні прохання у соцмережах не дозволили номеру один в свіжому рейтингу хевівейтерів за версією WBA навіть наблизитися до цієї позначки.

На «допомогу в здійсненні мрії стати чемпіоном світу» Баколе зібрав лише 85 доларів, 25 з яких – його власна ж пожертва. З них лише 15 «вічнозелених» можна приписати як пожертву від фаната, а інші 45 – до троллінгу.

Після хвилі хейту з боку фанатів боксер видалив сторінку зі збором.

Портал World Boxing News, який, власне, і помітив цю прикрість Баколе, підсумував дані намагання конголезця:

«Це сумний стан речей, коли боксер, який заробив за свою кар'єру щонайменше шестизначні суми, просить уболівальників дати йому грошей в умовах кризи вартості життя».

  • Останній бій Баколе провів 28 жовтня 2023 року в Ер-Ріяді, де він у четвертому раунді відправив у технічний нокаут Карлоса Такама.
  • У послужному списку конголезця – пояси IBO Continental та WBC International, а також міжнародний титул Республіки Польща.
  • У квітні 2023 року Баколе у поєдинку, що пройшов у польському Ряшеві, в третьому раунді відправив у нокаут українця Ігоря Шеваздуцького.