«Це бокс у важкій вазі, ніколи не знаєш, що трапиться»: Валлін зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
388
0 голосів
«Це бокс у важкій вазі, ніколи не знаєш, що трапиться»: Валлін зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Суперважковаговик Отто Валлін висловився щодо майбутнього бою між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі та чемпіоном WBA, WBO, IBO і IBF Олександром Усиком.

Отто Валлін поділився очікуваннями щодо бою Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Я дуже поважаю Усика, особливо зараз, після бою з Джошуа. Усик виконав дуже хорошу роботу з Джошуа. Це буде дуже хороший бій. Я завжди говорив, що думаю, що Ф'юрі переможе, і я збираюся дотримуватися цієї думки.

Але це бокс у важкій вазі, ніколи не знаєш, Усик дуже сильний, Тайсон крутий, подивимося, я все одно обираю Ф'юрі, але це буде дуже хороший бій. Якщо Усик зможе перемогти Ф'юрі, то це буде приголомшлива кар'єра», – сказав швед в коментарі для Boxing Social.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 17 лютого будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.