«Він не вміє боксувати»: непереможний чемпіон світу пояснив, хто з легкістю виграє у бою Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3992
1 голос
«Він не вміє боксувати»: непереможний чемпіон світу пояснив, хто з легкістю виграє у бою Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Getty Images
Єдиний спосіб перемогти Тайсона Ф'юрі для Олександра Усика – бути рухомим, інакше «циганський барон» схопить українця і буде бити його весь поєдинок.

Колишній чемпіон світу за версією WBO у першій напівсередній вазі Кріс Аліджері (25-4, 9 КО) поділився своєю думкою про абсолютний бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Як вважає американець, можливості для перемоги в українця є:

«Чи є шлях до перемоги для Усика? Звичайно, він феноменальний боєць. Існує причина, чому ми говоримо про нього як про третього боксера незалежно від вагової категорії. Він відмінний боєць і відмінний суперник».

Щодо Тайсона, то в американця є сумніви, в якій формі на бій вийде «циганський барон»:

«Тайсон не тільки знаходиться на цьому рівні, і він також величезний, але він також є wild card. Ми не знаємо, яка версія Ф'юрі з'явиться, але якщо ми подивимося на історію. Коли його притискають спиною до стіни, він робить великий крок вперед і показує чудові виступи. 

Думаю, ми це ще побачимо. Я думаю, що у Тайсона залишилося трохи часу, принаймні, ще один бій, де він зможе повернутися і витягнути велику перемогу, зробивши це у вражаючій манері». 

Аліджері також прокоментував упередження, що Тайсон може перемогти суто завдяки своїм габаритам:

«Розмір може допомогти, якщо Ф'юрі зможе схопити Усика і бити його весь бій, але малоймовірно, що це станеться. Для того, щоб Тайсон зміг його побити, українцю потрібно буде багато пропускати ударів і стояти нерухомо, щоб його можна було схопити».

А ось стиль боксування українця у Кріса задоволення не викликає:

«Якщо Усик рухатиметься, Ф'юрі буде неможливо втримати його, і це єдина стратегія перемоги, тому що він не вміє боксувати і у нього немає сили, окрім ударів, які він наносить по потилиці суперника».

Наостанок у розмові з YouTube-каналом ProBoxTV Аліджері поділився тим, що у нього викликає інтерес в даному поєдинку: 

«За цим боєм буде цікаво спостерігати, тому що я хочу побачити цей момент, тому що Усик завжди перемикає передачі і намагається перемогти. Хочу побачити той момент, коли він здасться і скаже: «Я не можу перемогти цього хлопця сьогодні». 

Для мене це буде щось таке, коли я скажу: «Вау, добре. Це буде річчю №1, яку я шукаю в цьому бою, коли я думаю, що за ним буде цікаво спостерігати, але, незважаючи на це, я думаю, що Тайсон Ф'юрі виграє цей бій, причому досить легко».

  • Аліджері також має досвіди в кікбоксінгу. Він виграв чемпіонати ISKA у напівсередній вазі та WKA у суперсередній вазі, встановивши рекорд 20-0.
  • Усик та Ф'юрі боксуватимуть 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті.