«Легко зможе домінувати»: ексчемпіон світу оголосив фаворита бою Усик – Ф’юрі, назвавши його сильні сторони

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
295
0 голосів
«Легко зможе домінувати»: ексчемпіон світу оголосив фаворита бою Усик – Ф’юрі, назвавши його сильні сторони
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Тімоті Бредлі поділився думками про майбутній поєдинок між британцем Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та українцем Олександром Усиком (21-0,), 14 КО).

Тімоті Бредлі впевнений, що Тайсон Ф'юрі без особливих проблем переможе Олександра Усика завдяки перевазі в антропометрії.

«Ф'юрі легко зможе домінувати у цьому бою. Для нього цей бій не має бути складним випробуванням. Він перевершує за розмірами та зростом. Тайсон вміє боксувати на дистанції і створювати тиск, тоді як Усик, на мою думку, вразливий на ближній дистанції». 

Ексчемпіон, мабуть, пригадав, що багато експертів запевняли про слабкість живота нашого чемпіона, а тому спрогнозував удари британця в район тулуба.

«Ф'юрі може з упевненістю атакувати його в тулуб. Так що я вважаю, що Тайсон здатний багато на що в поєдинку з Усиком, але ми побачимо, як усе складеться. Саме заради таких моментів ми стежимо за боями», – наводить слова Бредлі Вoxing-social.

  • Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик проведуть поєдинок 17-го лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону протистояння стоятиме титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.