«Майже зводив до школи Ф'юрі»: колишній чемпіон назвав головну шокуючу подію у 2023 році

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
322
0 голосів
«Майже зводив до школи Ф'юрі»: колишній чемпіон назвав головну шокуючу подію у 2023 році
Франсіс Нганну та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Карл Фроч поділився думкую про найшокуючу подію у світу боксу у минулому році, згадавши майбутнього суперника Олександра Усика Тайсона Ф'юрі.

Карл Фроч заявив, що вважає головною шок-подією у 2023 році в боксі нокдаун володаря титулу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі в бою проти бійця ММА Франсіса Нганну.

«Я думаю, що головним шоком року стало те, що Нганну впустив Ф'юрі в бою, в якому, на думку багатьох, Тайсон програв. Я переглянув поєдинок і порахував очки. Я можу сказати, що Тайсон Ф'юрі виграв цей бій із різницею всього в один раунд. І, можливо, я так кажу в ім'я боксу».

Британець акцентував увагу на тому факті, що Нганну дебютував у боксі.

«Для мене головним моментом 2023 року стало те, що Тайсона Ф'юрі уклав Френсіс Нганну - боєць ММА, який дебютував у професійному боксі. Дебютант упустив і майже зводив до школи Ф'юрі. Це був шок», — сказав Фроч у коментарі Вoxing-social.

  • У жовтні Ф'юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95) у головній події вечора боксу в Ер-Ріяді.
  • Наступний поєдинок Тайсон проведе проти Олександра Усика. На кону бою буде стояти титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.