«Пекельно крутий боєць»: автор одного з найвидовищніших нокаутів року кинув виклик Ломаченку

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7523
0 голосів
«Пекельно крутий боєць»: автор одного з найвидовищніших нокаутів року кинув виклик Ломаченку
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Мексиканський боксер Хосе Валенсуела (13-2, 9 КО) заявив про свої амбіції битися проти американця Джервонти Девіса (29-0, 27 КО) або українця Василя Ломаченка (17-3, 11 КО).

Боксер легкої ваги Хосе Валенсуела висловився про бажання зустрітися із Джервонтою Девісом.

У своєму останньому поєдинку мексиканець зрубав американця Кріса Кольберта (17-2, 6 КО) у нокаут у шостому раунді. Це був матч-реванш, адже у березні він програв цьому супернику за очками одноголосним рішенням суддів.

Відео видовищного нокауту від Валенсуели:

«Збираюся отримати титульник із «Танком». Адже вважаю, що заслужив, здобувши перемогу в елімінаторі. Хочу битися з найкращими. Ісаак Крус зі мною битися відмовився. Тому я і задивляюся у бік «Танка».

Як альтернативний варіант він розглядає можливість провести поєдинок проти Василя Ломаченка.

«Круто було б побитися з Ломаченком. Із задоволенням прийняв би бій з ним, адже це пекельно крутий боєць. Не знаю, наскільки реально організувати матч із ним. Якщо це можливо, то я б із задоволенням взяв у ньому участь», – заявив Валенсуела в інтерв’ю YouTube-каналу Fight Hub TV.

  • Ломаченко свій останній бій провів у травні проти американця Девіна Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Українець у квітні 2024 року протистоятиме Джорджу Камбососу за титул IBF.